Outplacement

Deze activiteiten van De la Croix & Partners richten zich voornamelijk practiefop het ondersteunen en begeleiden van transities van loopbanen. Daarbij wordt het uitgangspunt gehanteerd dat de juiste consultant(s) op het juiste project ingezet wordt. Dat levert je efficiency en tijdwinst en voor de kandidaten rust en vertrouwen door de professionele inzet.

Je zult merken dat we  graag informeel, hands-on en pragmatisch werken en  altijd van uit de gedachte dat er voor bijna iedereen kansen zijn en dat de (individuele toekomst) maakbaar is. Daar helpen we graag aan mee en dragen dit ook uit.

groeiWij hebben bij onze dienstverlening ons ten doel gesteld: het creëren van de perfecte en duurzame match. Op basis van haar langdurige ervaring kent de behoeften van zowel klant als cliënt. De dienstverlening van De la Croix & Partners is hierop afgestemd. Wij zijn zeer resultaat gericht op het gebied van job development en -search.

Algemeen geldt dat meer dan 80% van de werkzoekenden een nieuwe functie vindt door netwerken. Daarom bereidt  De la Croix & Partners elke kandidaat voor in de juiste wijze van netwerken, daar hoort onder andere ook de training social media bij. Daarnaast zoeken onze consultants  actief mee in het vinden van een voor jou passende en duurzame baan.