Opdrachtgevers

Bij geplande of onvoorziene uitval van een van uw medewerkerstime to invest zorgen onze consultants voor passende vervanging. Onze consultants hebben altijd de juiste professional voor u. Onze opdrachtgevers waarderen de snelheid en deskundigheid  waarmee we vervangingsvraagstukken worden ingevuld.

Alleen de ‘beste kandidaten’ leveren een bijdrage aan de ambitie van jouw organisatie. En waar vind je deze professionals? De beste kandidaten van deze wereld hebben keuze. En bij voorkeur kiezen zij voor organisaties met een inspirerende ambitie en een helder toekomstbeeld. Hier kunnen zij een concrete bijdrage leveren en hun eigen ambities waarmaken.

koersMet 25 jaar ervaring in het versterken van organisaties, helpen wij je graag je ambities concreet vorm te geven en de match tot stand te brengen. De wijze waarop je personeel aan jouw  bedrijf wilt binden, kan op verschillende manieren: interim, uitzenden/detacheren, pay-rolling, en in vaste dienst. Voor nadere informatie neemt u contact op per mail:   info@dlcr.nl, lamers@dlcr.nl en of croix@dlcr.nl.