Kandidaten

Onze kandidaten bieden wij een professionele, prettige en betrokken begeleiding. In alle rust bespreken wij wat jou drijft, de ambities voor de toekomst en de opdrachtgever die daarbij zou passen. Het dna van het bedrijf moet immers ook jouw dna raken en viceversa.

Iedereen komt ooit op het punt: Wat wil ik nu echt met mijn carrière? Heb je het bij je huidige organisatie nog naar je zin of ben je toe aan een een volgende stap/ uitdaging?

Sparringpartner en adviseur
Wij geloven dat uw drijfveren en ambitie uw succes bepalen. serviceWat wil je echt bereiken? Om dit goed in kaart te brengen heb je een sparringpartner nodig die je triggert en meedenkt, maar ook helpt met keuzes maken.

Nieuwe inzichten
Wij delen graag onze expertise met jou als kandidaat en willen als externe en onafhankelijk adviseur inzicht geven in uw mogelijkheden. Advies en sturing in sollicitatie kan je helpen om uiteindelijk meer kans te maken op uw droombaan. Wij bekijken je motivatie, cv en pitch en geven advies wat wellicht nieuwe inzichten geeft: info@dlcr.nl/lamers@dlcr.nl/croix@dlcr.nl.